Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Linda Beckers

Deze eendaagse training heeft 7 uur geduurd, maar gaat me in mijn dagelijkse werkzaamheden zoveel tijd schelen dat ik die tijd dubbel en dik terugkrijg. De training werd duidelijk aangeboden met veel tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Ilyas Zaidoun

Goede leerzame cursus met een leuke aankleding.

Suzanne Jansen

Veranderen is nooit makkelijk, maar als je gedemonstreerd krijgt hoe het werkt, dan gaat het meer leven. Sommige routines die ik nu heb, zal ik behouden, maar ik ga zeker aan het werk met nieuwe werkwijzen, omdat ik er wel van overtuigt ben, dat het me in mijn werk gaat helpen. Heel nuttig geweest, dus.

Alice Koppen

Niet te theoretisch maar vooral veel doen. Goede feedback momenten.

Jolanda de Wit

Geen abracadabra maar met duidelijke tekst en uitleg je planning overzichtelijk krijgen en houden.
De training was zo energiek dat ik na een dag training zelfs nog energie over had om direct aan de slag te gaan.
Ik raad iedereen deze cursus aan, welk plekje je ook vervult.
Hij komt altijd van pas en kan je zoveel kleine inzichten geven met grote tijdbesparende gevolgen. Maar nog belangrijker, meer energie overhouden door hele kleine veranderingen.
Naast de training mag er ook gezegd worden dat er ook nog eens zeer goed de inwendige mens gezorgd word.
Al met al een aanrader dus.

Marike Diepeveen

Een heel praktische en heldere training van een enthousiaste docent. Fijne interactie tussen docent en deelnemers, ik voelde me betrokken. De docent sloot de theorie steeds aan aan op wat de deelnemers in de praktijk tegenkwamen wat het heel levend maakte.

Dit geeft me het gevoel dat ik handvaten heb om mijn werk efficiënter en overzichtelijker te maken en dat het haalbaar is.

Ik heb er zin in!

Michel de Groot

Ik gebruik mijn mailbox alleen voor de mail.
Maar ik heb nu gezien wat je er allemaal mee kunt doen en het je leven gemakkelijker kan maken.
Echt een aaanrader

Ben Steegenga

Communicatie is iets wat wij elke dag doen. De impact van communicatie wordt in de cursus uitstekend uitgelegd. Door het in de praktijk brengen van een aantal situaties leer je als cursist dat je met bepaalde technieken je communicatie een stuk kan verbeteren. De cursus gaf mij verassende inzichten die ik elke dag op mijn werk kan gebruiken.

Astrid Twisk

Prettige groepsgrootte, waardoor goede interactie met trainer en cursisten.
Enthousiaste en positieve trainer, die motiveert en uitdaagt.
Goede balans tussen theorie en praktijk.
Mooie verdeling in het programma, qua pauzemomenten. dag vliegt voorbij.

Karel de Bruijn

Ik dacht dat ik alles aardig onder controle had. Echter heeft deze training mij anders doen denken. De bewustwording van andere invalshoeken hoe je tijd nuttig te besteden hebben indruk op mij gemaakt. Ik ga mijn werkwijze rustig aan passen.

Kim Reijntjens

Het was een erg leerzame workshop! Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en handige tools waarmee ik direct aan de slag ben gegaan.

Ook al was de workshop digitaal en daardoor lastiger om te concentreren, hield de workshop trainer de energie er goed in!
Sowieso een erg sympathieke, duidelijke en vrolijke trainer!

Lydia Wong-A-Tsoi

Patrick heeft deze toch best lange dag via teams, zeer draaglijk gemaakt. Naast zeer prettig gegeven was er tijdens deze dag ruim voldoende tijd gepland voor pauzes.

Ik ben zeer enthousiast over de goede tips, maar ook nieuwe handigheidjes die ik niet wist, om mijn werk beter te kunnen inplannen.
Ik ga dit gelijk inzetten zodat ik niet achter de feiten aanloop, maar beter gepland en voorbereid mijn werk af krijg, geen afspraken vergeet en een betere structuur in mijn werk weet aan te brengen.

John Ubachs

Goed uitleg en goede voorbeelden.
echt een goede lesstof dat goed te volgen was.

Bob van Mierlo

Een fijne cursus met concrete handvatten.

Meri van Efferink-Shaboyan

Een vlotte, duidelijke begeleiding en levendige training met bruikbare tips. Bedankt!

Remco Voogt

We hebben veel geleerd hoe je agenda in de mail beter kan inrichten.
ook projecten in de mail is voor werk voor ons heel goed.

Door deze training hebben we veel meer rust gecreëerd en overzicht.

Anneke Bijl

Het heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd en praktische tools gegeven waar ik direct mee aan de slag kan. Iedere gedragsverandering is lastig, maar ik weet zeker dat ik met de verworven kennis aan de slag ga, omdat ik ervan overtuigd ben dat het mij heel veel gaat opleveren. De tips t.a.v. email- en agendabeheer, grote projecten behapbaar maken, gebruik takenlijst enz. gaan mijn werk overzichtelijker maken en zorgen dat ik me meer kan focussen. Wie wil dat nou niet!

Leoniek van der Laan-Hoogstraten

Praktische training die je aanzet om je werk (nog) beter te organiseren. Dag vliegt om door aanpak van de trainer.

Michelle Glezer

Hele fijne manier van aanpak. Makkelijk vol te houden en toe te passen. Geen specifieke achtergrond nodig. Biedt handige tip die direct met je worden toegepast.

Annelieke Bosma

Patrick was een erg fijne trainer. Wat mij gelijk opviel is dat hij zorgt voor direct persoonlijk contact, hij kent gelijk alle namen en luistert echt wat je zegt. De training was leerzaam, weer wat dingen te weten gekomen die ik niet wist en wat mij weer verder kan helpen om efficient verder te werken.

Robbert Mitchell

Het was een erg leerzame en prettige dag!

Anne-Mieke Tenwolde

Deze training was voor mij een eyeopener. Met relatief simpele trucjes meer rust in mijn werk creëren is voor mij als secretaresse fijn. De dag na de training ben ik hier gelijk mee aan de slag gegaan en deel ik mijn ervaring met mijn collega’s. Ik word er blij van.

Saskia Manders

Ik werd goed op mijn plek gezet met mijn +1000 ongelezen mailtjes in mijn mailbox en +30 manieren om dingen te “onthouden”maar vooral te vergeten. De training bood handige tools en handigheden, al was een halve dag wat kort om er goed mee aan de slag te kunnen gaan. Wel ben ik meteen begonnen met het ordenen, hopelijk hou ik dit vast!

Sandra Oudshoorn

En cursus die je daadwerkelijk handvatten geeft om je tijd meer efficiënt te gebruiken. Ook de manier van presenteren was heel effectief: geen saaie verhalen of nutteloze opdrachten. Volledig toegespitst op ons werk. Zelden of nooit met zoveel energie uit een cursusdag gekomen.

Denia Zicolella

Training waar ik echt wat aan heb gehad.

Jacco Dapper

Gelukkig niet erg theoretisch, maar erg practish ingericht.
Interessant van begin tot eind.

Ben Wijnands

Ik heb enorm veel geleerd en ik ben er achter gekomen dat er nog heel veel winst is te halen op het gebied van tijd en werk. De cursus was ook heel aangenaam en de cursus begeleider communiceerde zeer open en goed en had een super klik met de groep.

Ayhan Kursumluoglu

Zeer veel opgestoken

Erik Hoppenbrouwer

Dank aan trainer Patrick. Een duidelijk en boeiend verhaal met veel praktische tips! Ik heb er nu al profijt van.

Ineke Oldenhof – de Nies

De hele dag was leerzaam en werd door de trainer met zoveel enthousiasme en input gedaan dat de aandacht er de hele tijd prima bij bleef. Leuk dat je op de dag zelf met de gegeven aanwijzingen bij jezelf al vooruitgaan zag.

Patricia Aarden

Ik vond de dag van de training heel goed. De indeling was goed, de inhoud was relevant en de presentatie was voldoende prikkelend om bij de les te blijven.

Anita Verlaan

Ik heb veel geleerd en de training met een leuke coach en een leuke groep gedaan.

Aad Frederiks

Veel goede en praktische tips op een leuke en luchtige manier gebracht

Marja Hof

Fijne training met enthousiaste trainer Daan. Met de tips en de oefeningen maak je meteen een begin met de verandering waardoor je er niet tegenaan hoeft te hikken.

Samantha Bark

De training was pakkend en nuttig. Erg leuke trainer ook, Jon.

Filip Verstraeten

Goede balans theorie en praktijk
Goed gebracht

Jorgen Tol

Interessante training. zeer leerzaam. Wordt ook goed gegeven, Hoop info in één dag maar genoeg pauze om te verwerken. De dag vloog voorbij.
Ben gemotiveerd om actie te ondernemen!

Sander Witteveen

Vooraf toch een klein beetje sceptisch, heb ik dit wel echt nodig, zo erg is het toch niet. Maar ik vond dit oprecht een van de beste trainingen die ik gevolgd heb en zou het iedereen aanraden. Een fantastische planner of niet. Maar ook als collega’s onderling. Zo kun je als bedrijf of afdeling samen afspraken maken en elkaars leven makkelijker maken.

Ik heb het idee dat ik nu zo veel efficiënter kan gaan werken (ja, het moet nu uitgevoerd gaan worden).

Michel Nijlant

Een training waar ik direct wat aan heb

Bart Feenstra

Goed bruikbaar in de praktijk.

Meer trucs voor Outlook Windows dan voor Outlook Mac
Had iets meer tips willen hebben voor “senior management”
Enthousiaste docent die ruimte gaf voor vragen maar ook voortgang boekte

Roland van Delft

Heb na vandaag ervaren hoe vlug er aannames worden gedaan, terwijl je eigenlijk je eigen dieper in een persoon zou moeten verdiepen en luisteren, en tevens je eigen best ook wat kwetsbaarder mag openstellen.

Fabian Keerveld

Zonder te overdrijven, ben ik van mening dat ik handvaten geboden heb gekregen om mijn leven te veranderen. Ik ben/ was uitsteller eerste klas en in prioriteren ben ik ook geen ster. Ik heb in deze trainingen zulke fijne en praktische tips meegekregen dat ik de mogelijkheid weer zie om de controle over mijn werk en privé weer in handen te krijgen. Ik raad een ieder deze training aan!

Bianca Fokker

Ik heb echt nieuwe kennis opgedaan deze dag over hoe nu het beste om te kunnen gaan met alle informatiestromen die dagelijks op je af komen.

Lia Cools

Alle tips en goede verdeling in mijn agenda brengt overzicht en rust in mijn hoofd.

Sandra Spelthan-Prins

Na de training ben je in staat om efficiënter om te gaan met je tijd, maak je beter gebruik van de mogelijkheden van Outlook, waardoor je meer overzicht houdt!

Absoluut een aanrader!

Nicole Augustin

Hele fijne leerzame dag met veel eyeopen momentjes. Duidelijke uitleg. Veel tips en tops. Ik ga alles toepassen om de rust in mijn hoofd te krijgen.

Jurgen Quasters

Vlot verteld onmiddelijk toepasbaar

Nathalie Sanial

Ik dacht mijn structuur genoeg was maar ik heb geleerd dat nog veel meer te behaalt valt. en vooral rust bewaren in mijn hoofd.
Ik raad echt iedereen om dit te doen zal het werken voor iedereen makkelijker en met plezier uitgevoerd worden.

Maaike Van Broekhoven

Hele leuke dag gehad en veel goede tips gekregen om efficiënter mijn tijd te verdelen en te plannen.

Ellis VincK

Training werd gegeven door enthousiaste Patrick. Informatie werd voldoende afgewisseld door ook doe opdrachten.

Fijn ook dat er een soort kleine herhaling na de pauze was van wat behandeld/besproken was.

An De Ridder

Een zinvolle en vooral toffe dag. Als alle werkdagen zo waren…!

Lieke Winkelhuis

De training was super leerzaam. Heel fijn om direct wat praktijk voorbeelden en uitleg te krijgen wat direct toepasbaar is.

Zeker een aanrader.

Bastiaan van der Windt

Ik heb de training Time management gevolgd die werd gegeven door Jon. Een hele fijne trainer die heel interactief de training verzorgd. Tijdens de training worden er praktische tips gegeven en gedemonstreerd. Het zijn tips die je daadwerkelijk in je dagelijks werk kunt gebruiken.

Carla Heijnens

Ik ben zo enthousiast over de training, dat ik hem zelfs voor de tweede keer heb gevolgd. Ook nu pik ik er voor mezelf weer nieuwe dingen uit om mee aan de slag te gaan. Ik kan de cursus echt aan iedereen aanraden!

Sanne Bantes

De trainer creëert een goede sfeer in de groep. Een bevlogen trainer met veel kennis en ervaring. Heel herkenbaar en vol met tips om meer overzicht te krijgen en tijd te besparen.

Dwight De Jaeghere

Op deze training enkele duidelijke tips en tricks meegekregen hoe je efficiënter met outlook aan de slag kan.

Charl Goossens

Vooraf had ieder een intakemail ingevuld en de cursusleider had zich hiermee goed voorbereid. De training vloog voorbij en gaf nieuwe inzichten waarbij onze eigen specifieke bedrijfssituatie goed werd belicht.

Hans Feenstra

David is een enthousiaste trainer, met leuke verhalen en goede grappen om je bij de les te houden. De dag vloog voorbij. Ik heb het gevoel weer wat meer grip te hebben op mijn tijdsmanagement, en weet dat ik nu geen boeken over dat onderwerp meer hoef te lezen. David vat ze namelijk voor je samen in drie overzichtelijke keuzes, je hoeft je alleen nog maar te concentreren.

Inge Roggen

Leuke tips, vlot tempo, leerrijk !

Lotte Mark

Het was een leuke training met enthousiaste trainer die veel mooie adviezen gaf en direct toepasbare tips.

Er wordt wel veel vanuit outlook gewerkt dus sommige adviezen of werkwijze zijn dan niet toepasbaar als je dat niet gebruikt.

Kees Schmidt

Dit is mijn eerste cursus waar ik van kan zeggen dat hij leerzaam is vol goede info binnen 1 dag.

Zou er graag nog eens een vervolg aan geven.

Anna van Dam

Heb erg veel aan de adviezen.

Ik heb meeste adviezen gelijk volgende dag in mijn werk toegepast. Dat heeft veel rust en ik kan me eindelijk goed concentreren op een taak die ik aan het uitvoeren ben.

Geen zweverigheid – gewoon cursus met uitstekend toepasbaar inhoud….
Ik zou deze training op scholen als verplicht vak willen zien!

Jules de Jong

Zeer handige tips om effectiever met je tijd om te gaan. Ik ben gelijk aan de slag gegaan om Outlook anders in te richten en ik weet zeker dat dit mij gaat helpen. Bedankt David.

Niel Baaijens

Door de jaren heen leer je af en toe wel eens hoe je efficienter kunt werken zodat je wat energie overhoudt aan het eind van de dag. Bij Tijdwinst benaderen ze jouw werkdag heel anders wat jou leert om ook heel anders naar jouw werkethiek te kijken. Erg fijne trainer; Bedankt Patrick!

Linda Duijvestijn

Veel geleerd tijdens de time management cursus van tijdwinst.com.

Een goede trainer die doorvraagt en mee denkt hoe jou persoonlijke problemen opgelost kunnen worden. Geeft duidelijk handvaten waar je echt mee verder kunt.

Sebastiaan Vlaming

Prettige training met direct toepasbare tools die echt effect hebben.

Annemarie van Eck

Een training die je echt handvaten geeft om je werk nog efficiënter te doen.

Rudy Konincks

Het is prettig dat je snel stappen kunt zetten, zonder jouw ‘oude’ systeem direct overboord te zetten. Dit kan daarom wat in elkaar overlopen, zodat je enkele betere elementen van dit ‘oude systeem’ alsnog ook kunt blijven toepassen.

Willemijn Rijper

De sfeer tijdens de workshop was goed, complimenten voor de presentator voor het op interactieve wijze begeleiden van de groep door de online workshop. De meeste tips zijn direct inzetbaar en ook fijn dat er aandacht was voor de praktische uitvoering in Outlook en Google Workspace.

Steffie Hampsink

Ik was op zoek naar een cursus waarin ik praktische tips en tools zou leren kennen om mijn tijd nuttiger in te delen. Dat is precies wat ik in deze cursus vond. De trainer was erg enthousiast en betrok alle cursisten erg goed bij zijn verhaal waardoor de sfeer (zelfs online) prettig en open was.

Jos Schoemaker

Een goede trainingsdag waarin de huidige inzichten, tips en tricks prima aan de orde kwamen.

Gustaaf Speller

Vlot gegeven training met direct bruikbare tips, en zaken die wat verdieping qua planning kunnen geven.

Michiel Deckers

Enthousiaste trainer die vol plezier vertelt over de training en hoe hij zelf diverse zaken aanpakt. Enthousiasmeert en ik had direct het gevoel ermee aan de gang te willen. Blij dat ik het gedaan heb en zeker goed handvatten om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Roel van de Voort

Handige tips en trucs om om structuur en grip te krijgen in outlook. Met name je to do lijst en OHIO (only handle it once) voor mails is handig.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten