Miranda heeft een diepgaande passie voor communicatie, gedrag en gedragsverandering. Ze is een energieke trainer die haar passie en optimisme inzet om anderen te inspireren en aan te moedigen om hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten.

Ze is een combinatie van creative energie én structuur. Aan de ene kant zorgt haar energie voor levendigheid, creativiteit, leiderschap en enthousiasme. Dit stelt haar in staat om met passie en optimisme te kijken naar wat er mogelijk is. Als trainer en coach zet ze deze energie in om anderen te inspireren en aan te moedigen om hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten. Aan de andere kant hecht ze waarde aan structuur, nauwkeurigheid en organisatie in haar werk. Ze gelooft in de kracht van succesvolle planning en betrouwbare communicatie.

Als professional is ze vastbesloten om met een inspirerende en effectieve aanpak ondersteuning te bieden aan gedragsverandering en persoonlijke groei. Haar aanpak is gebaseerd op een realistische kijk, waarin je soms eerst confronterende dingen onder ogen moet komen voordat je verder kunt, maar waarbij altijd wordt gefocust op de mogelijkheden. Dit doet ze graag op een toegankelijke wijze en met de nodige humor maar tegelijk onomwonden en duidelijk. In haar vrije tijd is Miranda graag actief op de racefiets en/of mountainbike. Het liefst in Frankrijk.