Haar boekenkast staat vol met productiviteitsboeken en ze luistert zelfs tijdens het koken naar podcasts over persoonlijke ontwikkeling. Maar liever nog dan al die informatie als een spons in zich op te nemen, schrijft Romy er teksten over. Niet gek dus dat tekstschrijver en blogger haar functietitel is.

Romy tikt blogartikelen voor de diverse sites van Tijdwinst.com. Ze giet theorieën, tips en inzichten in het juiste tekstuele jasje. Lekker leesbaar dus en met aansprekende tips en voorbeelden. Ze werkt het beste met een loeihete kop thee en een vrolijke luchtzuiverende plant naast zich. Oh ja, en met een (digitale) takenlijst bij de hand. Elke dag een nieuwe.

Meer gedaan krijgen in minder tijd is helemaal haar ding. Zo voelt zich onthand zonder heldere to-do-list, is als vroege vogel het productiefst om zeven uur ‘s ochtends en doet al sinds haar studietijd aan de Pomodoro-techniek. Naast haar werk als freelance tekstschrijver voor Tijdwinst.com schrijft ze artikelen voor diverse platforms en heeft ze haar eigen blog over positiviteit en persoonlijke groei: Vaker Vrolijk.