Haar omgeving omschrijft haar als een bezige bij die altijd tien ballen in de lucht houdt, veel kan reizen en toch altijd tijd voor je heeft. Wanneer je leven er zo uit ziet, hoe ga je dan zo optimaal mogelijk met je tijd om? Haar geheim is om alles uit je tijd te halen door de juiste balans te hebben en behouden. Dit betekent: weten wanneer je gas kan geven maar ook op de juiste momenten kunnen remmen en stilstaan. Focus, reflectie, organisatie en planning zijn haar sleutelwoorden.

Ze heeft een achtergrond als onderwijs- en veranderkundige en werkt(e) als adviseur, projectmanager en teamleider bij verschillende (hoger) onderwijsinstellingen. Janine is enthousiast, zorgzaam en toegankelijk. Haar trainingsstijl is een combinatie van duidelijke theorie, enthousiaste anekdotes en op de mensgerichte persoonlijke leerervaringen. Hoe beter een lerende de situatie zelf kan ervaren of herkennen, des te beter zal het geleerde beklijven of is er motivatie om verandering te bewerkstelligen.

Janine houdt van praktische tips en tools die evidence-based zijn, makkelijk in te voeren en direct resultaat geven. Deze visie sluit perfect aan bij de trainingen van Tijdwinst.